latex dresses
latex clothes
Örestadsmäklarna - Företaget

  OM ÖRESTADSMÄKLARNA AB

  Örestadsmäklarna AB slog upp portarna hösten 2008. Vi inriktar oss främst på det geografiska området runt Öresund och Mellanskåne och har tillsammans många års erfarenhet i regionen. Vi finns i Eslövs äldsta kommersiella fastighet från 1860-talet där vi inrymt ett mycket gemytligt kontor. Eslöv är också mycket centralt i regionen vilket är en stor fördel för dig som kund, vid behov kan vi snabbt besöka dig och finnas till hands på plats.

   


  Johan


  Ulf


  Mats


  Rosa

   

  Att välja fastighetsmäklare är ett av dina viktigaste val när du bestämt dig för att sälja din bostad. På Örestadsmäklarna gör vi vårt yttersta för att du skall känna dig väl omhändertagen och veta att det är tryggt och säkert, både för säljare och köpare, med oss som mäklare. Vi värderar personligt engagemang, förtroende, kompetens och kvalitet.

  Som säljare och inte minst som köpare finns det ett antal frågeställningar och funderingar att reda ut. Några av de absolut viktigast punkterna tar vi upp under Att sälja respektive Att köpa men det är en omöjlighet att få med allt. Tveka inte att kontakta oss på Örestadsmäklarna, då får du en personlig genomgång av dina frågor. Vi lovar att göra allt vi kan för att reda ut begreppen åt dig.

   


  Branschorganisation

  Vår samarbetspartner